Nyíregyházától 45 km-re található, teljesen kiépült part, mindenki megtalálhatja a számítását itt.

Közkedvelt pihenőhely a folyón utazó természetjárók, a vízi sportok kedvelői, a szórakozni vágyó fiatalabb és felnőtt korosztály körében. Vadregényes, árnyékot adó fák ölében lévő lassan mélyülő homokos partja ideális a kisgyermekes családok számára. 

Tuzsérhoz hasonlóan egy rövid magas parttal találkozhatunk itt is.

Képtalálat a következőre: „Dombrád tiszapart”

A területen minden megtalálható, kemping, étterem, bolt, zenés szórakozóhely. A hétvégén itt is discó, és különböző programok vannak, így Dombrád is Gergelyiugornyához hasonlóan elég zajos hely.

A közlekedés inkább autóval vagy biciklivel ajánlott, mivel a falu 5km-re található.


Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

Június elején nyitott meg az algyői szabadstrand. A strandot az önkormányzat saját forrásból alakította ki, az erre elkülönített 10 millió forintból eddig 9-et fel is használtak.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A 19. századi folyó szabályozás során Nagykörű alatt olyan kanyarulat alakult ki, amely a település alatt lévő partot építette.
Ez az aranyló homokú part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen körűi élmények egyike. A Tisza hűs vize, a homokos part, melyen olyan jó sütkérezni, az árnyékot adó faóriások mind-mind e strand különlegessége.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A Mindszenti Tisza-parti szabad strand Csongrád megyében, a Tisza bal partján, a Kurca torkolatánál fekszik, kb. 50 km- re Szegedtől északra, a Hódmezővásárhely-Mártély-Mindszent-Szegvár-Szentes útvonalon.