XII. Tiszavirág fesztivál

2017. június 13.–június 18. között kerül megrendezésre a XII. Tiszavirág fesztivál Szolnokon a Városmajor úton.


Ha le kellene írni a Tiszavirág fesztivált akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas fái közé, szökőkutak és virágágyások szomszédságába. Pedig a Tiszavirág Fesztivál pontosan ezt teszi évről évre. 

Kultikus, közösségteremtő, korosztálytól függetlenül népszerű, igényes nemzetközi forgataggá nőtte ki magát ez a rendezvény. Olyan, mint a Tiszavirág Fesztivál, egyszerűen nincs sehol. Ennek csak egyik apropója a világszerte párját ritkító kérészrajzás, vagy más néven a Tisza virágzása. Itt minden különleges és egyedi, és minden olyan megszokott.

A belváros évszázados gesztenyefái, parkjai ezreknek válnak átmeneti otthonává, ahol minőségi zene, hagyományőrző gasztronómiai kínálat, nagyszerű borok és pálinkák teszik teljessé a kikapcsolódást.

A Tiszavirág Fesztivál képes a legtöbb generációt megszólítani, egy asztalhoz ültetni tinédzsert és felnőttet, eközben pedig olyan értékeket ismertet meg mindenkivel, melyekre joggal lehetünk büszkék. Egy rendezvény, mely otthonunkká varázsolja a közteret, barátokká változtatja az ismeretleneket, s közösséggé formálja az embereket.

További információk: tiszaviragfesztival.hu

Forrás és fotó: tiszaviragfesztival.hu, a fesztivál hivatalos Facebook oldala