Vandálok rongálták meg a szolnoki Kérészek násztánca című alkotás egyik szobrát

Ismeretlen tettes megrongálta a szolnoki Kérészek násztánca című alkotás egyik szobrát.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2019. február 11. és 2019. február 18. között Szolnokon megrongálta a Tiszai Hajósok terén található, „Kérészek násztánca” című alkotás egyik szobrát.  

Emiatt a Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás miatt ismeretlen tettes ellen

A Szolnok Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél.

Hívja a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 " Telefontanú " zöldszámát.

A megyei hivatalos szerv nettó 100.000 forint, azaz százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.- írja a police.hu