Tiszafüred megszervezi a Tisza-tó jövőjét

A hétvégén tartották a Tisza-tó fővárosában Tiszafüreden a város bálját.


A mintegy 300 meghívott a Bán Zsigmond Református Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola és Óvodában gyűlt össze.

Újvári Imre, polgármester tartotta a köszöntőjét, és elmondta, hogy a bevételeket az eseménynek helyet adó épület felújítására fordítják.

Elmondta hogy az idén is töretlen lesz Tiszafüred fejlődése. A Tiszafüreden 2014-ben elindult pozitív változás 2016-ban az előkészítés, 2017-re a megvalósítás szakaszába érkezett. A város példát adott a régiónak, hogyan lehet összefogással megerősödni, túl lépni a problémákon és elindulni a fejlődésben.

Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke hozzátette, hogy  Tiszafüreden megvan az a csapat, amelynek minden tagja minden poszton a lehető legjobbat tudja nyújtani, és hozni fogja az eredményeket.

Tiszafüred Város Önkormányzata fényképe.

 

 

A város beadott pályázati eredményeire utalva elmondta, hogy szép jövő vár Tiszafüredre, Tiszafüred pedig megszervezi a Tisza-tó jövőjét.

Az eseményen két díjat is átadtak a gazdasági díjat Mészáros János fő tevékenységként haltenyésztéssel és halkereskedelemmel foglalkozó üzletember kapta, míg a Tisza-tó Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. életműdíját Ferenczi Sándor vállalkozó és aktív közéleti személyiség vette át.

Forrás:http://www.haon.hu/jovokeprol-a-pazar-balteremben/3390922