Tisza tavi horgászjegy SZÉP kártyával

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a​​ SZÉP ​kártyákra 2015 évben feltöltött pénzösszegek végső felhasználási határideje 2017. május 31.​ és a szabadidő alszámlára helyezett összeg akár horgászjegy vásárlásra is fordítható​!​


Tisza-tavi horgászjegyét legegyszerűbben Horgászati Központunkban szerezheti be ilyen módon. Ha nem áll módjában ellátogatni tiszafüredi irodánkba akkor az előre fizetéses megoldást javasoljuk. Ebben az esetben jegyértékesítő bizományosaink egyékénél veheti át SZÉP kártyával vásárolt engedélyét. 

Az idei évben is megvásárolhatják a Tisza-tavi horgászjegyeket SZÉP kártyával. Kérjük a kártyatulajdonosokat, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvassák el nekik szóló tájékoztatónkat:

Tisztelt kártyatulajdonosok!

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól az 55/2011. (IV. 12.) Korm. rendelet szól.

A rendelet értelmében a kártyát csak az fogadhatja el, aki a szolgáltatást ténylegesen nyújtja. Ez azt jelenti, hogy a SZÉP kártyás fizetésre csak telephelyünkön van lehetőség irodai ügyintézési időben (bizományosainknál nincs erre mód).

Irodánk címe: 5350 Tiszafüred, 1442/50 hrsz.

Ügyintézési idő: Hétfőtől péntekig 8.00-16.00.

Amennyiben a SZÉP kártya tulajdonos a fent megadott időpontokban nem tud irodánkba bejönni, élhet az előreutalás lehetőségével.  Ebben az esetben személyes részvétel nélkül is lebonyolítható a fizetés. A részletekről további felvilágosítás irodánkban kérhető, telefonszámunk:06-59-352-273.

A SZÉP kártya használatát megelőzően a következőkre hívjuk fel figyelmét:

  • A kártya kizárólag aktiválás után használható.
  • A kártya névre szól, ezért azt csak a kártya tulajdonosa használhatja fel fizetésre.
  • Amennyiben a horgászjegyet a SZÉP kártya tulajdonosa más nevére váltja, abban az esetben az engedély tulajdonosának személyes jelenléte is szükséges a vásárlás során. Kivétel ez alól, ha a kártyabirtokos előreutalással rendezi a kifizetést. A részletekről telefonon vagy személyesen is érdeklődhet irodánk elérhetőségein.
  • A területi jegy váltásának feltétele a horgász személyes azonosítása, a tárgy évre érvényesített horgász egyesületi tagság és a tárgy évre szóló állami jegy. Ezek intézésére irodánkban nincs lehetőség, így kérjük, gondoskodjon a feltételek meglétéről mielőtt megérkezik hozzánk.
  • A SZÉP kártya igénybe vétele előtt győződjön meg arról, hogy a kártyáján van-e a szabadidő alszámla (szabadidő zseb), ha igen, akkor azon rendelkezésre áll-e a megfelelő fedezet. (Ezt csak a tulajdonos jogosult ellenőrizni.)
  • Amennyiben nem rendelkezik a választott jegytípus árának megfelelő összeggel, úgy lehetőséget biztosítunk a különbözet készpénzben történő megfizetésére.
  • A fizetés irodánkban internetes kapcsolaton keresztül történik.
  • További kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06-59-352-273 telefonszámon.

 

 

SZÉP kártyás jegyváltás 

Forrás: sporthorgasz.eu