Regisztráció a tiszafüredi halasnapokra

Tiszafüred Város legnagyobb múltra visszatekintő rendezvénye a Tiszafüredi Halasnapok 2017. július 7-9. között kerül megrendezésre.


Tiszafüred Város Önkormányzata az idei évben is törekszik rendezvényének megújítására, új programelemekkel való színesítésére, – bízva abban, hogy elnyeri a lakosság, illetve a hozzánk látogatók tetszését.

A tiszafüredi lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakosok ingyenesen, regisztrációval tudnak részt venni a rendezvényen. A 14. életévet be nem töltött tiszafüredi lakcímmel rendelkezőknek regisztrálniuk sem szükséges.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

Településnév: (Tiszafüred, Tiszafüred-Kócsujfalu, Tiszafüred-Örvény)

Név: (személyi igazolványban szereplő módon)

Érvényes lakcím: (lakcímkártyán szereplő módon)

 E-mail cím megadása: (Az e-mail megadása a regisztráció visszaigazolása miatt szükséges. Családon belül több személy regisztrálása esetén közös e-mail is megadható.)

Azok a lakosok, akik nem tudnak regisztrálni interneten, személyesen is megtehetik munkaidőben:

  • a Tiszafüredi Polgármesteri Hivatalban (5350 Tiszafüred, Fő út 1.),
  • vagy a Kovács Pál Művelődési Központban (5350 Tiszafüred, Örvényi út 6.),
  • illetve a Városi Könyvtár és Információs Központban (5350 Tiszafüred, Petőfi Sándor út 15.)

A Tiszafüred-Kócsújfalui és a Tiszafüred-Örvényi lakosok regisztrációjának megkönnyítése érdekében a kócsújfalui Könyvtárba ill. a tiszaörvényi Faluházba internettel ellátott számítógépet helyezünk ki, várhatóan május hónapban.

Az érvényes regisztrációval rendelkezők részére a belépőket a Tiszafüredi Polgármesteri Hivatal dolgozói személyesen kézbesítik a regisztráció ütemének megfelelően.

A regisztrációval kapcsolatos esetleges egyéb kérdéseit, kéréseit, problémáit a halasnapireg@tiszafured.hu e-mail címen teheti fel. Az érdemi felvetésekre igyekszünk gyorsan reagálni.

Regisztráció: http://tiszafured.hu/halasnapi-regisztracio/

Forrás: tiszafured.hu