Tőserdei Kalandpark (Lakitelek) - I ♥ Tisza

location

Tőserdei Kalandpark

Hungary Lakitelek


Tőserdei Kalandpark

Tőserdei Kalandpark (Lakitelek) leírása

A gyermekeknek a 13 akadályos pályánkat ajánlom, ha már magasabb vagy mint 150 cm, gyere el a 16 akadályos nagy mászópályánkra, vagy a 9 akadályos óriás csúszópályánkra, mely 17 méteres magasságból indul.

Igazi látványosság csalogatja az érdeklődőket 2011 nyarától a Tősfürdőbe, illetve a mellette megépülő kalandparkba. Nem csak felnőttek, de gyerekek is tesztelhetik magukat. A lakiteleki önkormányzat már korábban döntött arról, hogy a Tősfürdő jobb kihasználása érdekében megpróbál egy új fajta szolgáltatást bevezetni. Ez pedig nem más, mint a kalandpark. A pályák tervezését és kivitelezését a budapesti Liget SE végezte, akik már több kalandparkot is megépítettek. A munka eredménye: - 13 szakaszos gyermekpálya - 16 szakaszos felnőtt pálya - 9 szakaszos csúszópálya - gyakorló pálya Nyitvatartás: Minden nap 9.00-17.00 (kasszazárás ideje, tehát ha valaki 16.00-kor befizet, még 17.00-ig használhatja pályáinkat!) Kedves Vendégeinket befizetés, karszalag átvétel majd felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése után öltöztetjük, oktatjuk, és teljes biztonságban kísérjük végig kalandjuk során! Érdemes zárt cipőben jönni vagy hozni (autóban, hátizsákban elfér), mert szandálban nem engedhetünk fel a pályára senkit, hisz a vendég biztonsága mindennél fontosabb. Aki félti a kezét, esetleg egy egyszerű kesztyűt is bekészíthet az úti csomagjába.

Mindenkiben ott lakozik a hős és a gyermek, mi segítünk felszínre hozni belőled! A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. A Kiskunsági Nemzeti Parkkal szomszédos erdős területet a Tisza-szabályozás előtt a folyó alakította lépcsőzetesre. A sok helyen érintetlen természet lágyan öleli körül az újonnan épített kalandparkunkat, ahol 3 pályarendszerrel várunk minden kalandort. Vendégeink segítségére szolgál a gyakorló pálya, mely 3 akadályával tartalmazza azokat az elemeket, melyekkel a pályákon találkozni fogunk. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket. A legkisebbeket egy 13 akadályból álló pályával várjuk, melyen 100 cm és 150 cm közötti gyermekek próbálgathatják szárnyaikat, bizonyíthatják ügyességüket. A biztonságos mászásról minden pályán a biztosítókötelek és a pálya animátorok gondoskodnak. A nagyokat egy 16 akadályos pályával várjuk, amely igazi kihívást jelent mindenki számára. A pályát 150 cm felettiek vehetik igénybe. Külön izgalmat jelent, hogy a gyerekpályához képest jelentős magasságkülönbséggel találjuk szembe magunkat, mivel kihasználtuk a természet által alakított táj szintkülönbségeit. Az erdő bujaságának köszönhetően igazi vadregényes kalandban lehet részünk mászás közben. Akik még ennél is nagyobb izgalomra vágynak, azoknak ajánljuk a 9 szakaszból álló óriás csúszópályánkat, mely igazi extrém élményt nyújt mindenki számára. A pálya csúcsmagassága eléri a 17 métert. Mire végigérünk a pályákon, megtalálhatjuk magunkban a gyermeket, aki szeret játszani és a hőst, aki legyőzte a pályát és a korlátait. Szolgáltatási jegyek ára: Felnőtt: 1 500 Ft Gyermek: 1 200 Ft Kísérő: 300 Ft Családi: 5 000 Ft Csoport Felnőtt: 1 300 Ft Csoport Gyermek: 1 000 Ft

Tőserdei Kalandpark (Lakitelek) elérhetősége

Adatok:

Cím: Tőserdő Fenyő u.1, Lakitelek, 6065
Telefon: 06-70/337-6656

Nyitvatartás:

Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök:
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
09:00 - 17:00
Vasárnap:
09:00 - 17:00


Tőserdei Kalandpark (Lakitelek) vélemények

Tőserdei Kalandpark helyhez hasonló helyek