Tiszakécske Aranypart Vendégház (Tiszakécske) - I ♥ Tisza

location

Tiszakécske Aranypart Vendégház

Hungary Tiszakécske


Tiszakécske Aranypart Vendégház

Tiszakécske Aranypart Vendégház (Tiszakécske) leírása

Sok szeretettel várunk Tiszakécske üdülőterületén a Tiszától 200 m-re, a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőtől pedig 400 m-re található vendégházunkba.

Az összkomfortos ház 9 személyes és három szobás. A felső szinten két szoba (3-3 ágyas, melyből 1-1 vendégágy), alul pedig két alvó helyiség található (egy franciaágyas szoba, plusz egy külön ágy a hallban). Zuhanyzó+WC, gáztűzhely, hűtő, mikrosütő, kávéfőző, kerti grillező és szalonna-sütő hely áll rendelkezésre. Parkolás az udvarban 2-3 személyautó részére megoldott. "NYÁRI" IDŐSZAKBAN (április 15-től október 15-ig): a teljes ház foglalható. TÉLI IDŐSZAKBAN (október 15-től április 15-ig): a vendégház alsó szintje egyedi fűtéssel is rendelkezik, ezért ebben az időszakban a szállás csak ezen része foglalható. Ekkor 3+1 ágyat kínál (igény esetén 3+2), az alábbi felosztásban: 1db hálószoba kétszemélyes franciaággyal, 1db kinyitható teljes értékű ágy az előtérben plusz pótágy (maximum 2db). A vendégházat csak egyben lehet kivenni, ezért nincs személyre osztott díja. SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Tiszakécske Aranypart Vendégház (Tiszakécske) elérhetősége

Adatok:

Cím: Rigó utca 46., Tiszakécske, 6060
Telefon: +36203265458
Tömegközlekedés: Távolsági buszjáratok megállója kb. 400 m-re található. Előzetes egyeztetés alapján vonattal érkezőknek segítünk eljutni az állomásról a vendégházba.

Tiszakécske Aranypart Vendégház (Tiszakécske) vélemények

Tiszakécske Aranypart Vendégház helyhez hasonló helyek

Magyar Közút Vendégházak Tiszakécske

Apartmanok és vendégházak,


Tiszakécske

Sylvia nyaralóház

Apartmanok és vendégházak,


Tiszakécske

Gát Vendégház

Apartmanok és vendégházak,


Tiszakécske