Élményfalu Sarud (Sarud) - I ♥ Tisza

location

Élményfalu Sarud

Hungary Sarud


Élményfalu Sarud

Élményfalu Sarud (Sarud) leírása

Szálláslehetőséget zöldövezeti 4,5,6,7,8,10 ágyas faházakban és komfortos mobilházainkban biztosítanak, amellett campingezési opciók is választhatóak. A létesítményhez tartozó minden igényt kielégítő étteremben folyamatos az ellátás hideg és meleg ételekből, italokból csoportos és egyéni látogatók részére is. Csoportok esetén kedvezményes csomagjainkból választhatnak, amely csomagok a honlapunkon megtalálhatók

Ideérkező szolgáltatások közül választhatnak. Igény szerint szervezünk: szórakoztató programokat, gyalogos-, ügyességi (GPS-es) és vízi-, kerékpáros túrákat túra vezetővel. Egyes vízi-, és kerékpáros túracsomagok tartalmazzák a Kiskörei Vízlépcső és az országban egyedülálló hallépcső, a helyi, az országban egyedüli Horgászmúzeumot, valamint a Poroszlói Ökocentrum megtekintését is. A szabadvizü strand közelében folyó Kis- Tiszának köszönhetően folyamatosan biztosított a kiváló vízminőség. A Sarudi öböl rendkívül gazdag növény és állatvilága megadja azt a lehetőséget, hogy felfedezzük és megismerjük a Tisza-tó rejtett, még eddig titkolt szépségeit és aktív túrázókká váljunk, feltöltödjünk a természet energiáival.

A Tisza-Tó és a természet népszerűsítése a fiatalok körében. A Tisza-tó mellett az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalál Strand, Étterem és Szállás. Kiváló célpont lehet osztálykirándulások, erdei iskolák, gólyatáborok, képzőművészeti táborok, egyesületek, családi nyaralások, csapatépítő tréningek számára.

Élményfalu Sarud (Sarud) adatai

Árkategória:

$$ (10-30)

Élményfalu Sarud (Sarud) elérhetősége

Adatok:

Cím: Sarud, Heves, Hungary, 3386
Telefon: 06-30-9496-814

Parkolási lehetőségek:

Parkoló
Utcán
Tömegközlekedés: MÁV Poroszlóig,Helyközi járat,Kerékpár,Vizi jármű

Élményfalu Sarud (Sarud) vélemények

Élményfalu Sarud helyhez hasonló helyek

Tündérrozsa Hajókikötő Sarud

Kikötő, Szabadstrand,


Sarud

Tisza-Tó Vendégház Sarud

Sport, Apartmanok és vendégházak,


Sarud

Éva Vendégház

Apartmanok és vendégházak,


Sarud