Centrum Vendégház (Csongrád) - I ♥ Tisza

location

Centrum Vendégház

Hungary Csongrád


Centrum Vendégház

Centrum Vendégház (Csongrád) leírása

Centrum Vendégház várja vendégeit Csongrádon,egy kellemes, városközponti, mégis parkos környezetben elhelyezkedő vendégházban.

A Centrum Vendégház Csongrádon a Szentháromság tér 19. sz. alatt várja vendégeit. Vendégházunk a városközponti, Szentháromság téri park, illetve a zeneiskola mögött helyezkedik el. A téren mintegy fél hektáros ős fás park biztosít nyugalmat és jó levegőt. A vendégház háromszintes. Az emeleti részen három, a tetőtérben pedig két szoba áll vendégeink rendelkezésére. A szobákhoz szintenként, felszerelt mini konyha tartozik. A szobák 2, 3 és 4 ágyasak. Minden szobához fürdőszoba és WC kapcsolódik. Zárt, igényes, teraszunkat 20 főig használhatják vendégeink. Fodrászat és kozmetika működik vendégházunknál. A közlekedőn kialakított falnyílásokban megtekinthetők a régi csongrádi népi élet használati tárgyai és Szabó Éva népi iparművész tojásfestő míves szépségű alkotásai. Igény szerint, tojásfestési bemutatót szervezünk. Vendégeink részére zárt parkolót biztosítunk. A szintén városközponti, kertes házunknál lévő, jól felszerelt apartmanjainkba is várjuk vendégeinket. Várjuk cégek, munkás csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését. Áraink alku tárgyát képezik. Visszatérő vendégeinknek, illetve hosszabb foglalás esetén jelentős árkedvezményt biztosítunk. A vendégház, évenként, augusztus utolsó hétvégéjén a családi kerékpározás népszerűsítésére, Centrum Vendégház kerékpáros kupát rendez. Jöjjön, kerekezzen velünk, ismerje meg városunk varázslatos természeti környezetét! Kerekezzen, a kupa Öné is lehet!

Centrum Vendégház (Csongrád) adatai

Árkategória:

$ (0-10)

Centrum Vendégház (Csongrád) elérhetősége

Adatok:

Cím: Szentháromság tér 19, Csongrád, 6640
Telefon: +36302298000

Parkolási lehetőségek:

Parkoló
Tömegközlekedés: Csongrád Budapesttől 136 km-re, az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi leágazásától 25-km-re, a megyeszékhely Szegedtől, 62 km-re fekszik. Csongrád a Tisza és Körös találkozásánál fekvő, festői szépségű város, az élő és holt folyóágak ölelésében. A város nagyon barátságos, sok zöld növényzetével, parkjaival, vízfelületeivel. A Centrum Vendégház Csongrádon, a Szentháromság tér 19.sz. alatt épült fel 1988-ban. A vendégház a város központi, Szentháromság téri parkja mögött, ill. a park sarkában felépült Zeneiskola mögött helyezkedik el. A téren lévő ősfás pihenőpark mintegy fél hektáros.

Centrum Vendégház (Csongrád) vélemények

Centrum Vendégház helyhez hasonló helyek

Panoráma Szálláshely

Apartmanok és vendégházak,


Csongrád

Mini Hotel Apartments

Hotel, Apartmanok és vendégházak,


Csongrád

Szarka ház

Apartmanok és vendégházak,


Csongrád