Nem messze a Tisza szegedi szakaszától, ha egy kis privátságra vágyunk, akkor ezt a helyet nekünk találták ki.

A Szeged-Sziksósfürdöi Naturista Strand és Kemping – közvetlenül a tó partján – 5 hektáros, parkosított területen várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó naturista vendégeket. Lehet röplabdázni, turulozni, tollasozni, lábtengózni, van konditerem, lengőteke, asztalitenisz, biliárd, csocsó és természetesen lehet úszni, futni, focizni, túrázni.

Ha pihenni akarsz akkor rendelkezésre áll infra- és hagyományos szauna, jacuzzi,kondi-terem.

A gyerekek részére a sekély vízben sok vízi-játék, szabadtéri játszótér és játszószoba nyújt szórakozást.

A kempingben az esti szórakozást a közösségi helyiségekben társasjátékok, olvasószoba könyvekkel, újságokkal, internet, valamint multimédiás lehetőségek biztosítják.

 Itt rendezik meg minden évben a Nemzetközi Naturista Sporttalálkozót.

Május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva

6 éves kor alatt a strand és a kemping használata ingyenes.

Képtalálat a következőre: „Sziksósfürdő Naturista Strand és Kemping”

Főzőverseny. Forrás:nudi.hu

További információt a  http://www.natours.hu/ oldalon találhatunk.


Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

Június elején nyitott meg az algyői szabadstrand. A strandot az önkormányzat saját forrásból alakította ki, az erre elkülönített 10 millió forintból eddig 9-et fel is használtak.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A 19. századi folyó szabályozás során Nagykörű alatt olyan kanyarulat alakult ki, amely a település alatt lévő partot építette.
Ez az aranyló homokú part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen körűi élmények egyike. A Tisza hűs vize, a homokos part, melyen olyan jó sütkérezni, az árnyékot adó faóriások mind-mind e strand különlegessége.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A Mindszenti Tisza-parti szabad strand Csongrád megyében, a Tisza bal partján, a Kurca torkolatánál fekszik, kb. 50 km- re Szegedtől északra, a Hódmezővásárhely-Mártély-Mindszent-Szegvár-Szentes útvonalon.