A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb szállodája és az egyetlen design és koncepció hotel a városban. Ha unja a szokványos, szép, de egy „kicsit semmilyen” szállodákat, akkor ebben a hotelben meg fogja találni, amit keres. Ide belépve meglesz az a bizonyos „Wow” ...

A tudományt merész és stílusos dekorációs elemként használták fel a belső terek kialakításában, amely teljesen megkülönbözteti a szállodát a többiektől.

A hotel egyetlen magyar szállodaként Gold Key Award díjat nyert New Yorkban, amely a belsőépítészet Oscar díjának számító elismerés. A vendégek ötleteket gyűjthetnek és bíznak benne, hogy „hazavisznek” valamit ebből az egyedi enteriőrből, és a „Science érzés” megjelenik majd talán az otthonukban is.

A szálloda másik fő megkülönböztető jellegzetessége az ágyak mérete és minősége. A legnagyobb ágyuk 280x200cm-es!

A szálloda hitvallása, hogy egy jó ágy, egy szálloda lelke. Az éjszakai pihenés fogja meghatározni a megszállók élményét. A Sciece Hotel ezt komolyan vette, mikor matracot választott.

Az eredmény: vendégeik Szeged legjobb ágyaiban pihennek és feltöltődve indulnak tőlük szegedi programjaikra.

A jó ágy mellett egy igazi városi szálloda másik mércéje a jó reggeli. Ebben sem ismernek kompromisszumot, hiszen egy jó nap egy jó reggelivel indul. A reggeli menü összeállításánál szintén az egyediségre törekedtek, mert a „gasztroélmény” szintén egy olyan dolog, amit az ember magával vihet és szívesen éli át újra.

A hotel belvárosi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a vendégek egy sétával szinte minden fontosabb pontot elérjenek Szegeden, megkímélve magukat a belvárosi parkolás bosszúságaitól és egy finom pohár bor sem jelenthet így gondot.

Vélemények elsőkézből:

"A hotel ideális belvároshoz közeli elhelyezkedéssel rendelkezik, a modern dizájn szemet gyönyörködtető, a reggeli minden igényt kielégítően finom és változatos. A "king size" ágy kényelme és méretei minden képzeletet felülmúlt. Mindezek mellett a személyzet kedves és segítőkész."

„Az esti bejelentkezésnél is nagyon tetszett a lobby, de igazán a szívünkbe másnap a reggelinél zártuk. Csodálatos napsütésben ettünk-ittunk igazán finomat. A szoba is teljesen rendben volt, különösen a hatalmas és kényelmes ágyat élveztük. A fürdőszobában illatos a szappan, puha a törölköző." 

Élje át Ön is, és vigye magával a Science-élményt!

 

 

 

 


Kategória: