A rakamazi Tiszapart két megye határán található, közelebb Tokajhoz, mint Rakamazhoz.

A Tisza parton található a Tutajos Beach Kemping és Üdülőház. A Tutajos kemping a rakamazi üdülőövezetben a Tokajt és Rakamazt elválasztó Tisza folyó partján található a stranddal közös területen.

Gyönyörűen parkosított területtel és tiszta stranddal rendelkezik. A gyermekeket játszótér, homokos lankás part várja, a felnőttek pedig sportpályákat, ping pong asztalt, trambulint is használhatnak szórakozásként. Büfében étkezési lehetőség biztosított.

Képtalálat a következőre: „Rakamaz tisza”

Legfontosabb információk:

Nyitva tartási időszak kezdete: június 01
Nyitva tartási időszak vége: augusztus 30
Nyitva tartás: 06.01-08.30
Belépődíj: felnőtt: 500 HUF gyermek: 300 HUF

További információ:

https://www.facebook.com/tutajos/?fref=ts


Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

Június elején nyitott meg az algyői szabadstrand. A strandot az önkormányzat saját forrásból alakította ki, az erre elkülönített 10 millió forintból eddig 9-et fel is használtak.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A 19. századi folyó szabályozás során Nagykörű alatt olyan kanyarulat alakult ki, amely a település alatt lévő partot építette.
Ez az aranyló homokú part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen körűi élmények egyike. A Tisza hűs vize, a homokos part, melyen olyan jó sütkérezni, az árnyékot adó faóriások mind-mind e strand különlegessége.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A Mindszenti Tisza-parti szabad strand Csongrád megyében, a Tisza bal partján, a Kurca torkolatánál fekszik, kb. 50 km- re Szegedtől északra, a Hódmezővásárhely-Mártély-Mindszent-Szegvár-Szentes útvonalon.