Ibrány a Közép-Nyírségben, Nyíregyházától északra, mintegy 25 km távolságra található város. A Tisza bal partján az 575-ös folyam kilométernél található a szép homokos strand. Itt a Tisza kiszélesedik, lelassul, megszelídül a kettős kanyarban.

Kora nyártól kora őszig igazi felüdülést nyújt a festői Tisza part! Rendezett viszonyok, tiszta folyó és napfény várja az idelátogatókat!

Kedvelt üdülőhely a fiatalok körében, nagyméretű homokos partja van.
 
A legfontosabb információk:
Nyitva tartási időszak kezdete: június 04
Nyitva tartási időszak vége: szeptember 04
Nyitva tartás: H-V: 10:00-02:00
Belépődíj ára 300 Ft.
TISZA PART partifecske telep IBRÁNY
Több büfé is található a környéken. A falu nagyon messze van a parttól, oda egyáltalán nincs tömegközlekedés, így itt is autó vagy bicikli ajánlott.

A Tisza partján tetszetős épületekből álló, műúton is megközelíthető üdülőtelep alakult ki. A kemping infrastruktúrával jól ellátott.


Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

Június elején nyitott meg az algyői szabadstrand. A strandot az önkormányzat saját forrásból alakította ki, az erre elkülönített 10 millió forintból eddig 9-et fel is használtak.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A 19. századi folyó szabályozás során Nagykörű alatt olyan kanyarulat alakult ki, amely a település alatt lévő partot építette.
Ez az aranyló homokú part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen körűi élmények egyike. A Tisza hűs vize, a homokos part, melyen olyan jó sütkérezni, az árnyékot adó faóriások mind-mind e strand különlegessége.

Kategória: Szabadstrandok a Tiszán

A Mindszenti Tisza-parti szabad strand Csongrád megyében, a Tisza bal partján, a Kurca torkolatánál fekszik, kb. 50 km- re Szegedtől északra, a Hódmezővásárhely-Mártély-Mindszent-Szegvár-Szentes útvonalon.