A Gőry Étterem Szegeden kellemes, családias belső környezettel és kényelemmel várja kedves vendégeit.

Az étterem szinte minden évben elnyeri a „Legvirágosabb étterem” címet.

Déli és esti főétkezésre egyaránt lehetőséget nyújtanak. Széles körű italválaszték, magyaros ízek, nagy adagok jellemzi az éttermet.

Vállalják családi –és céges rendezvények lebonyolítását egyaránt.

Ballagási, esküvői ebédekre, vacsorákra különféle menüket állítanak össze, melyek az étlapon nem szerepelnek,a vendégek legnagyobb megelégedésére.

Minden évben megrendezik a borkóstolóval egybe kötött Márton napi borvacsorát, és az év végén gondolnak a háziasszonyokra is, az előre rendelhető halászlével, illetve sültes tálakkal, hogy a karácsonyi menü sort ne nekik kelljen elkészíteni, így élvezni tudják a szeretet ünnepét családjaik körében.

 

Szlogenük : Ahol a tálalásban fenséges ráadás van !


Kategória: Látnivalók

Napjainkban már ipari műemlékként tartják számon a Horthy Miklósról elnevezett függőcsatornát, idegen nevén aquadukt-ot.

Kategória: Látnivalók

Móriczéknak Csécsén három házuk volt. Az író részletesen beszámol erről abban a levélben, amelyet 1928-ban írt Orosz Kálmán akkori csécsei lelkésznek. Eszerint a milotai faluvégen volt az országút és egy mezei út találkozásánál az a ház, ahol született.

Kategória: Látnivalók

A kastélyt 1789-ben építette Borbély Sándor földesúr, klasszicizáló későibarokk stílusban. A kastélyban a Borbély családnál, jelentős kulturális és irodalmi élet zajlott, vendég volt a háznál Csokonai Vitéz Mihály is.