Szeretem Szolnokot- pályázati felhívás

Az elmúlt években rengeteget szépült, fejlődött Szolnok városa, és a közeljövő újabb nagyléptékű fejlesztéseket hoz a megyeszékhelyen. Hogy megmutassuk a város szerethető arcát az idén ötödik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot.


 A pályázatra a korábbi esztendőkben a legkülönfélébb technikákkal készült pályamunkák érkeztek: gyerekek, felnőttek „mondták el” versben, dalban, fényképpel vagy éppen festménnyel, mit is jelent számukra ez a város. Megmutatták, hogy számtalan szépség vesz körül nap mint nap bennünket, itt Szolnokon, csak nyitott szemmel kell járni.

Fedezzék fel és mutassuk meg ismét Szolnok szerethető arcát, örökítsenek meg egy-egy varázslatos szolnoki pillanatot vagy például egy hangulatos helyet!

Téma: olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, egy-egy városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

A pályázati anyag beküldési határideje:
2017. augusztus 16. 12 óra

Pályázati anyag beadása:
A tetszőleges technikával készült, de digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a szeretemszolnokot@ph.szolnok.hu e-mail címre. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videókat a youtube-ra kérjük a feltölteni, s a linket küldjék el.)

A pályázat értékelése:
A beérkező pályaműveket öttagú szakmai zsűri értékeli.

Közönségszavazás

A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni 2017. aug. 24-én 12 óra és 2017. aug. 28-án 12 óra között. A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges, fellebbezésnek helye nincs. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A pályázat díjazása:
A beérkező pályaművek közül a két kategóriában a zsűri által 3-3 legjobbnak ítélt alkotás, illetve a facebookon 2017. aug. 24-én 12 óra és 2017. aug. 28-án 12 óra között legtöbb szavazatot kapott pályamunka értékes díjakban részesül, melynek felajánlói:

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

Béres Gyógyszergyár Zrt.

Új Néplap

RepTár

iSzolnok

 

Fődíj: 100.000 forintos vásárlási utalvány.

A díjakat a Szolnok napjához kapcsolódó rendezvényen adják át.

Pályázati feltételek:

·         A pályázatnak nevezési díja nincs.

·         A pályázó telefonos és/vagy e-mail-es elérhetőséget adjon meg.

·         Egy pályázó maximum 3 tetszőleges technikával készített pályamunkával pályázhat (Fotó esetén 1 pályázatnak számít 3 egyedi kép, vagy 1 konkrét témát feldolgozó sorozat.)

·         A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

·         A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat térítésmentesen felhasználja.

Forrás: szolnok.hu

Fotó: Takács Éva Csilla