Street art: pályázat „lelátó lépcsők” kreatív megfestésére

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. és a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Szolnok tegnap és holnap mottóval alkotói pályázatot hirdet street art témakörben a megyeszékhely Tisza partján található két „lelátó lépcső” kreatív megfestésére.


A pályázat mindazoknak szól, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a műfajjal kapcsolatban, van mondanivalójuk egyénileg vagy csapatban és a látványterv elkészítése mellett a kivitelezést is tudják vállalni. Jelentkezni grafikai terv beküldésével lehet 2019. július 10-ig.

A beérkezett pályamunkákból szakmai zsűri választja ki az 5 legjobbnak vélt alkotást, amelyek közül a közönségszavazatok száma dönti el, melyik lesz az első. A művekről július 15. és 29. között a Facebook-on lehet majd szavazni. Eredményhirdetés augusztus 2-án lesz, a győztes díja 500 000 Ft. A nyertes alkotásokat  augusztus 16-ig kell felfesteni a megadott lelátókra, az ünnepélyes átadás időpontja pedig augusztus 17.

A pályázat témája:

„SZOLNOK TEGNAP ÉS HOLNAP”

Jelentkezés módja, feltételei:

  • A jelentkezés módja: kitöltött jelentkezési lap és grafikai terv beküldése az info@szvf.hu e-mail címre

A pályázatról bővebb információ és letölthető jelentkezési lap: http://szvf.hu/palyazatok/street-art-szolnok-tegnap-es-holnap/