Le­gény­bú­csú­ján ful­ladt a Ti­szába a vőlegény

A Tiszába fulladt egy 33 éves férfi szombat este, aki a legénybúcsúját tartotta Rakamazon, tudta meg a Blikk.


A 33 éves Zsolt a barátaival szerette volna megünnepelni, hogy hamarosan feleségül veszi a szerelmét. A legénybúcsút a Tisza-parti településen, Rakamazon tartották. A szabolcsi fiatalember eltűnt a sebes sodrású Tisztában, és a speciális mentőcsapatok, búvárok csak egy nappal később, vasárnap este találták meg a holttestét a folyóban.

A lap úgy tudja, a férfi 7 év után vette volna el feleségül a barátnőjét, akivel tavaly jegyezték el egymást. A szórakozásnak azonban szörnyű tragédia vetett véget: a vőlegény elmerült a folyóban, és órákig nem bukkant fel újra. A szabolcsi fiatalember keresésére speciális mentőcsapatok, búvárok érkeztek. Zsolt holttestére hosszas kutatás után, a Tisza rakamazi szakaszán találtak rá. Minden jel szerint belefulladt a folyóba– írja a Blikk.

A fiatalember egyik ismerőse azt mondta, Zsolt és menyasszonya több mint hét éve egy pár, a tavalyi év elején volt az eljegyzés. Mosolygósak, életvidámak voltak együtt, Zsolt menyasszonya teljesen összetört szerelme halálhírétől.

A lap úgy tudja, hogy a tragikusan elhunyt vőlegény évek óta egy nyíregyházi színház tánctársulatának tagja volt, ám a hét végi előadáson már nem lépett színpadra.