INGYEN PECA A TISZA-TAVON

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. úgy döntött, hogy 2018. január 1-jétől valamennyi 3 és 14 év közötti gyermek részére díjmentessé teszi a Tisza-tavi horgászatot.


 Az ehhez szükséges területi horgászjegyet ingyenesen vehetik át a  kishorgászok a Tisza-tó bármelyik jegyértékesítő horgászboltjában, kikötőjében, és a tiszafüredi Horgászati Központban. Az ingyenes horgászjegy ezen kívül online is elérhető lesz.

A gyerekek ezáltal teljes értékű pecázási lehetőséghez jutnak, 1 bottal horgászhatnak, és siker esetén még halat is vihetnek haza. Mindezt társaságunk azért teszi, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, az itteni horgászatot, elősegítse a gyerekek horgásszá válását, és végül, de nem utolsósorban a családbarát vízparti időtöltést.

A törekvés nem új keletű, mindig is fontosnak tartották a gyerekek, az idősek és a családok támogatását. A Földművelésügyi Minisztérium támogatásával kibővített Tiszai Pecasuli program keretében már több ezer gyermek ismerkedett meg a horgászattal és a legfontosabb természetvédelmi és etikai előírásokkal.

Az idősebb korosztályhoz tartozó, 65 év fölötti horgászok már eddig is csökkentett áron vásárolhattak teljes értékű jegyet. Jövőre pedig a Tisza-tóhoz érkező családoknak szeretnének segítséget nyújtani az első horgászélmény megszerzéséhez.

További információ: a +36 59 352 273-as számon, e-mailben pedig az info@sporthorgasz.eu címen.

Forrás és fotó: sporthorgasz.eu