Vízi kalandpark vár mindenkit a Tisza-tavon

A sarudi strandon megnyílt – több mint 2400 négyzetméter alapterületű - Aquaglide vízi-játszótér, nemcsak az első ilyen park Magyarországon, de méretét tekintve a legnagyobb Közép-Európában és az öreg kontinensen is csupán egy nagyobb ilyen vízipark található, Franciaországban.


A több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandpark június 12-én nyílt meg a látogatók számára.

A  „Minden egyben vízpart!'’ a Tisza-tó mellett az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalálható: strand, étterem és szállás. Kiváló célpont lehet osztálykirándulások, erdei iskolák, gólyatáborok, képzőművészeti táborok, egyesületek, családi nyaralások, csapatépítő tréningek számára.

Az élményfalu létrejöttével nem titkolt szándéka volt az alapítóknak, hogy létrehozzák a Tisza-tó kalandközpontját, ami bázisául szolgál a sportoknak és kiindulópontjául a természet felfedezésének, a pihenésnek, a feltöltődésnek.

Az élményfalu komplex szórakozást nyújt, hiszen lehet horgászni, lovagolni, emellett van játékos harcmező, horgászmúzeum, vízi vidámpark, gyerektábor és vitorlásoktatás is, ezek mellett  extrém vízi sportokat is ki lehet majd próbálni, lesz banánozás, vízisí, fánk is.

Fontos tudni, hogy 6 éves kortól lehet használni a négy sorban elhelyezett eszközöket. A 2440 négyzetméter alapterületű játszótéren animátorok és vízi mentők is felügyelik a szórakozást.

Egyszerre 100-120 ember lehet a billegős játszótéren, ahová

Nyitvatartás:

Augusztus végéig naponta 9-19 óra között 

Forrás és fotók: elmenyfalu.hu