Rapács Gréta lett a Tisza királynője a Miss Tisza International szépségversenyen

Szombat este a Miss Tisza International szépségversenyen tartalmas show műsor keretében választották meg a Tisza Királynőjét és udvarhölgyeit. Az esemény a vízi sportok szerelmesei között a Tisza-tó Riviérájaként ismert Abádszalókon került megrendezésre 2017.augusztus 19-én- írja a haromhatar.hu


A 8 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rapács Grétát választotta meg a következő tagok alkotta zsűri: Felleg Ticián (Nemzet Szépe Szépségverseny licenc tulajdonos), Antal Édua (Tisza Királynője 2016.), Kámán Anita (AVON-képviselő), Pete Brigitta (Bahama)  Sándor Tímea (Miss Tisza International szépség nagykövet) Balogh Gyula (Abádszalók, polgármester, a zsűri elnöke) és Újvári László (újságíró)

A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett egy közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők Soós Kitti személyében. Király Evelin és Sipos Zsaklin pedig udvarhölgyek lettek.

A Tisza 2017 királynője címmel gazdagodott Rapács Gréta, aki először indult el ezen a versenyen és azonnal a csúcsra jutott:

Nyilatkoztata szerint:

„Még mindig nem hiszem el, hogy mind a kettő díjat megnyertem. Gyönyörű a magyaros ihletésű  párta, amit Antal Édua adott át. Ez az első Miss Tisza International verseny, amelyen indultam. Fárasztó nap volt de minden egyes percét nagyon élveztem. A versenyzőtársaim aranyosak voltak. Boldog vagyok, és köszönöm Aradi Lászlónak, hogy elindulhattam ezen a versenyen és mindent elkövetek, hogy méltó utódjuk legyek az előző királynőknek”

– mondta Gréta

A versenyzők szebbnél szebb ruhákban vonultak fel. Óriási sikert arattak KOKA FASHION DESIGN ruhái, melyek ebben a formában először kerültek bemutatásra. Varázslatosak voltak az Újvári Marika művésznő közreműködésének köszönhető rendelkezésre bocsátott népművészeti ruhák. A művésznő lélekkel teli profi előadással szórakoztatta a jelenlévőket.

A finálén, ebben az évben először a háttérben Faragó Judit az egyre komolyabb eredményeket elérő Extreme Dance Team vezetője segítette, koordinálta a versenyzőket.  Azt est műsorvezetője  - a hölgyek nem kis örömére - Kautzky Armand volt.

Forrás és fotó: haromhatar.hu