Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred) - I ♥ Tisza

location

Tisza Balneum Hotel****

Hungary Tiszafüred


Tisza Balneum Hotel****

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred) leírása

Négycsillagos wellness és konferencia szálloda a vadregényes Tisza-tó partján. A szálloda parkjában csónakkikötő, napozó és horgászstégek állnak vendégeink rendelkezésre. A belsőépítészet kialakításánál bútoraink és textíliáink kiválasztásánál is a természetes anyagok használata dominált.

A tökéletes harmónia és a nyugalom várja a Tisza Balneum Hotelben a vadregényes Tisza-tó partján. Szállodánk szolgáltatásainak széles kínálata lehetővé teszik a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését. A szállodakomplexumot egy kétszintes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes kisház alkotja, ahol további 16 lakosztályban élvezhetik vendégeink a tóparti környezetet. A parkban vendégeink részére parkoló, teniszpályák, csónakkikötő, napozó és horgászstégek állnak rendelkezésre. A belsőépítészet kialakításánál, a bútorok és egyéb textíliák kiválasztásánál is a természetes anyagok használata volt a fő szempont.

A szobák minibárral, pay TV-vel, vezetékes Internet hozzáféréssel, telefonnal, saját széffel és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva. A Tisza Balneum Hotel**** az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A Tisza-tó nyújtotta csodálatos természeti adottságok és a szálloda jellege tálcán kínálják a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fő, és egy 120 fő befogadására alkalmas terem, 150 személyes étterem, és terasz várja.

A Balneum SPA fedett és nyitott élményfürdői, a finn szauna, a gőzfürdő, a fitneszterem, és SPA részleg széles magas minőségű kínálata együttesen segítik, hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból. Az egyéb kulturális programok lehetősége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelő szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy Ön valóban személyes szolgáltatásban részesüljön. Szállodánkban egyidejűleg 212 vendéget tudunk elszállásolni.

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred) elérhetősége

Adatok:

Cím: Húszöles út 27., Tiszafüred, 5350
Telefon: +36 (59) 886 225

Nyitvatartás:

Hétfő:
00:00 - 00:00
Kedd:
00:00 - 00:00
Szerda:
00:00 - 00:00
Csütörtök:
00:00 - 00:00
Péntek:
00:00 - 00:00
Szombat:
00:00 - 00:00
Vasárnap:
00:00 - 00:00

Parkolási lehetőségek:

Parkoló
Tömegközlekedés: Megközelíthető: Budapesttől az M3-as, illetve a 33-as úton,másfél órányira, Debrecen város repterétől a szálloda 70 kilométerre helyezkedik el. Tiszafüred kedvező földrajzi adottsága lehetővé teszi, hogy a szálloda vendégei megismerkedjenek a környékkel (Hortobágy, Eger,Tokaj), s tehetik mindezt önállóan vagy szervezett kirándulásokon.

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred) vélemények

Tisza Balneum Hotel**** helyhez hasonló helyek

Hotel Hableány

Hotel,


Tiszafüred

Kormorán Kikötő

Kikötő,


Tiszafüred

Pecasokk Horgászbolt Tiszafüred

Horgászbolt,


Tiszafüred